CEIP Guillem de Montgrí - Centre d'Educació Infantil i Primària - Ctra. Sta. Agnès s/n Sant Antoni de Portmany (07820) - Tel/fax: 971344818 - Eivissa - (Illes Balears) ceipguillemdemontgri@gmail.com
Per dubtes i suggeriments: mayteandres@ceipguillemdemontgri.com (Mayte Andrés)

dimarts, 11 de desembre del 2018

assemblea 11-12-18


Avui na Nerea ens ha explicat el seu viatge a Tenerife. Allí va visitar el Loro park, un parc aquàtic molt gran i ens ha explicat que la terra era negra, ja que les Illes Canàries estan formades per magma. En aquest pont, en Joan ha estat a Palma de Mallorca fent una regata amb companys de disset nacionalitats diferents! Ha practicat l'anglès amb ells.
N'Alejandro en el pont ha anat a Elx i allí ha anat a una fira. Diu que no tenia ganes de tornar, perquè estima molt els avis i aquí els troba a faltar.
Na Maria ens ha duit tres slimes que ha fet a casa. Ens ha explicat els ingredients i els hem pogut amassar. Tenien molt bona consistència!
També hem opinat sobre una notícia que ens ha contat en Kenny sobre una treballadora de la neteja d'un institut que havien fet fora perquè no parlava català.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Revissa l'ortografia!