CEIP Guillem de Montgrí - Centre d'Educació Infantil i Primària - Ctra. Sta. Agnès s/n Sant Antoni de Portmany (07820) - Tel/fax: 971344818 - Eivissa - (Illes Balears) ceipguillemdemontgri@gmail.com
Per dubtes i suggeriments: mayteandres@ceipguillemdemontgri.com (Mayte Andrés)

dijous, 19 de maig del 2022

Informació IES Quartó de Portmany

 Estimades famílies,

Des de l'institut Quartó de Portmany, ens demanen que us informem que, a partir del curs vinent, s'ha de triar una optativa a 1r d'ESO. Per tal d'organitzar els grups, necessiten tenir una idea aproximada de les demandes de les famílies. També necessiten saber si els vostres fills i filles faran Religió Catòlica o Atenció Educativa. És per aquest motiu que ens demanen que ompliu un qüestionari que trobareu al següent enllaç:

QÜESTIONARI INSTITUT 


Així mateix, ens han enviat un document amb una petita explicació de cadascuna de les optatives. Aquest document es va lliurar a les reunions informatives, però us les penjam una mica més avall per si no hi vàreu poder assistir. Gràcies.


-----------------------------------------------------------------------------------


Estimadas familias,

Desde el instituto Quartó de Portmany, nos piden que os informemos de que, a partir del próximo curso, se debe elegir una optativa en 1º de la ESO. Con la finalidad de organizar los grupos, necesitan tener una idea aproximada de las demandas de las familias. También necesitan saber si vuestros hijos e hijas harán Religión Católica o Atención Educativa. Es por este motivo, que nos solicitan que rellenéis un cuestionario que encontraréis en el siguiente enlace:


CUESTIONARIO INSTITUTO


Asimismo, nos han enviado un documento con una pequeña explicación de cada una de las optativas. Este documento se entregó en las reuniones informativas, pero os lo colgamos un poco más abajo por si no pudisteis asistir. Gracias. 













Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Revissa l'ortografia!