CEIP Guillem de Montgrí - Centre d'Educació Infantil i Primària - Ctra. Sta. Agnès s/n Sant Antoni de Portmany (07820) - Tel/fax: 971344818 - Eivissa - (Illes Balears) ceipguillemdemontgri@gmail.com
Per dubtes i suggeriments: mayteandres@ceipguillemdemontgri.com (Mayte Andrés)

dimarts, 13 de juny del 2023

Concurs mascota igualtat de gènere

 ENHORABONA, LUKA! 

Com sabeu, a diferents àrees, hem fet tasques variades a través de la plataforma en línea NENA I ESPORT,  organitzada pel Departament d'Esports del Consell Insular d'Eivissa amb col·laboració amb Gesto Deportivo. A través d'aquesta plataforma s'incideix en l'esport com a eina de convivència, respecte i tolerància.

Una d'aquestes activitats, que vareu fer amb n'Alba, a l'àrea d'artística, va ser crear la Mascota de la igualtat de gènere a l'esport".

Vareu fer precioses creacions. Na Daniela i en Luka, varen ser els nostres finalistes i, finalment, en Luka va guanyar el concurs! Enhorabona!





El dissabte passat, en un acte organitzat a la nova estació marítima de Vila,  li varen entregar un magnífic diploma i amb el seu dibuix han fet cartells. Allí, en Luka va explicar el significat de cada detall de la seva creació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Revissa l'ortografia!