CEIP Guillem de Montgrí - Centre d'Educació Infantil i Primària - Ctra. Sta. Agnès s/n Sant Antoni de Portmany (07820) - Tel/fax: 971344818 - Eivissa - (Illes Balears) ceipguillemdemontgri@gmail.com
Per dubtes i suggeriments: mayteandres@ceipguillemdemontgri.com (Mayte Andrés)

dijous, 20 de gener del 2022

Assemblea 20/01/2022

Avui na Valentina ens ha contat que el 2 d'abril s'en va a una competició a Palma de Mallorca.

En Yago ha dit que ahir va sortir en las notícies que Rúsia vol invadir Ucrania i ho estava planejant des del 2021, i que aquest matí hi havia un gatet a la seva escala.

Na Rim ens ha contat que hi ha un gat que sempre va al costat de la porta per fer pis i després puja al terrat on tenen una caseta. També que quan va anar a Benidorm ella i la seva família es varen comprar dos fotos que els varen fer. Després varen anar a les cascades de Benidorm.


N'Eric ha dit que potser anirà  a Formentera amb el seu equip de futbol. També que la seva mare anirà a fer uns exàmens a Madrid i que potser ell l'acompanyarà. Possiblement també aniran a Mallorca a passar uns dies.

Na Noah ens ha dit que varen fer l'amic invisible amb na Rebeca, Mara, Daniela, Lucía, Maria, i ella. Després li varen preguntar a l'home dels cotxes del paseig si els deixava  pujar si li donaven un boli, després es varen colar a la carpa.

Na Sònia ens ha dit que fa dos anys que no feim el simulacre d'emergències per tal d'evitar acumulacions de gent. Però que aquest curs, el farem a finals de Febrer. Poc a poc anirem recordant com l'hem de fer.

En Daniel ha dit que quan erem petits ens feia por l'alarma perque sonava molt fort.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Revissa l'ortografia!