CEIP Guillem de Montgrí - Centre d'Educació Infantil i Primària - Ctra. Sta. Agnès s/n Sant Antoni de Portmany (07820) - Tel/fax: 971344818 - Eivissa - (Illes Balears) ceipguillemdemontgri@gmail.com
Per dubtes i suggeriments: mayteandres@ceipguillemdemontgri.com (Mayte Andrés)

dijous, 27 de gener del 2022

Assemblea 27-01-22

Na Nerea ha dit que avui a la tarda anirà a fer-se una revisió de la vista. Ella pensa que tindrà miopia o vista cansada. 

En Diego ens ha contat que ha estat més temps aïllat a casa que la seva germaneta, que tenia Covid. També que els gats cacen pardals i els cans se'ls mengen. 

N' Eric ens ha dit que el conillet ferit  que tenien a casa, finalment es va morir. Hem fet la reflexió de que, segurament ja estava ferit sense remei i, almenys, ha passat els últims moments amb la família de n'Éric, cuidat, estimat i calentet.

Na Rebeca ens ha contat que li han de fer una operació a un dit. Va tenir un bon ensurt, quan li varen dir, perquè no s'ho esperava. Ara s'està fent a la idea. El metge li va dir que s'havia de fer aquesta operació de forma molt decidida i clara. Hem comentat que és millor així, que es mostri així de segur, vol dir que té molta experiència i ho veu totalment clar. Si dubtàs, potser ens hauriem de preocupar.

Na Rim ens ha dit que quan tenia angines i l'havien d'operar va estar molt preocupada, perquè li havien dit que les treien amb una cullera. Però 

Na Laia ens ha dit que la seva gata li va dur una rata morta.

Na Carolina ens ha dit que ha mort el ca del seu "tio abuelo".


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Revissa l'ortografia!