CEIP Guillem de Montgrí - Centre d'Educació Infantil i Primària - Ctra. Sta. Agnès s/n Sant Antoni de Portmany (07820) - Tel/fax: 971344818 - Eivissa - (Illes Balears) ceipguillemdemontgri@gmail.com
Per dubtes i suggeriments: mayteandres@ceipguillemdemontgri.com (Mayte Andrés)

dimecres, 22 de juny del 2022

Activitats complementàries

🐦 SORTIDA A CAN PLANETES 🌾

Avui, el grups de 5è i 6è, juntament amb les seves tutores i n'Alba i na Nieves, hem anat al centre d'interpretació del riu de Santa Eulària.

Hem fet un passeig molt agradable des del centre fins la desembocadura del riu i hem esmorzat a un parc a la vorera d'aquest. Ens ha agradat molt veure tota la vida, vegetal i animal, que es desenvolupa als llocs amb aigua.

Dins del centre d'interpretació hem tingut una guia, que ens ha explicat molt bé la importància que ha tingut el riu al llarg de la història i la gran riquesa que generava.

Ens ha sorprès saber que el riu de Santa Eulària és l'únic de les Illes Balears! (tot i que actualment ja el podem considerar un torrent).

I ens ha agradat recordar que... Conta la llegenda, que la nit de Sant Joan (demà de nit!), davall del pont vell, hi creix una herbeta, que si es posa dins una ampolla negra, fa aparèixer una fameliar! que dirà... "Menjar o feina, menjar o feina!" quan llevem el tap.

Clicau damunt la imatge per veure fotos de la jornada.



Quina gran manera d'acomiadar el curs!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Revissa l'ortografia!