CEIP Guillem de Montgrí - Centre d'Educació Infantil i Primària - Ctra. Sta. Agnès s/n Sant Antoni de Portmany (07820) - Tel/fax: 971344818 - Eivissa - (Illes Balears) ceipguillemdemontgri@gmail.com
Per dubtes i suggeriments: mayteandres@ceipguillemdemontgri.com (Mayte Andrés)

dimarts, 4 d’octubre del 2022

Apadrinament lector.

 AVUI HEM COMENÇAT L'APADRINAMENT! 

Avui hem començat el matí amb molta il·lusió! Ja feia tres cursos que, per mor de la situació sanitària, no podiem fer l'apadrinament lector i avui l'hem tornat a iniciar!

Nervis, alegria, somriures...Eren moltes les sensacions tant dels nens i nenes de 5 anys (els nostres fillols i filloles) com dels de sisè (els padrins i padrines).

Per iniciar l'activitat, ahir els nens i nenes de sisè, varen fer un avió de paper i varen escriure el seu nom damunt una ala d'aquest. Després els petits de 5 anys, varen escriure el seu damunt l'altra ala i hi varen fer precioses decoracions! Què polits varen quedar!

Avui, hem anat a la sala de psicomotricitat. Allí, els fillols han llençat els avions i cada parella (P5-6è) ha hagut de buscar el seu. Una vegada junts, han buscat un espai i s'han presentat, han parlat de les seves aficions, germans, esports preferits...

Aquí us deix unes imatges. Clicau damunt la foto per veure-les totes.



Què bé ho heu fet!


2 comentaris:

Revissa l'ortografia!