CEIP Guillem de Montgrí - Centre d'Educació Infantil i Primària - Ctra. Sta. Agnès s/n Sant Antoni de Portmany (07820) - Tel/fax: 971344818 - Eivissa - (Illes Balears) ceipguillemdemontgri@gmail.com
Per dubtes i suggeriments: mayteandres@ceipguillemdemontgri.com (Mayte Andrés)

dijous, 20 d’octubre del 2022

Assemblea 20-10-22

Na Maria (tutora de primer i coordinadora de la comissió de Medi ambient)  avui vindrà a explicar-nos quines activitats farem per cuidar el medi ambient  des de les aules.  Cada 15 dies establirem 3 encarregats de Medi Ambient. Aquestes persones, per sorpresa, en temps de pati, aniran a veure altres classes per comprovar que ho tenguin tot ben  reciclat , la clase ordenada, els llums i la pantalla apagats, etc. Tot això es valorarà amb una puntuació i cada quinze dires s'atorgarà un diploma a la classe amb més punts.

Avui hem observat la nostra aula amb deteniment i ens hem organitzat per ordenar-la bé. El grup ha col·locat els llibres ,els grup 2 les joguines, el grup 3 ha penjat els "arbres dels valors" que varem fer ,el grup 4 ha organitzat la decoració de hallowen, el grup 5 ha ordenat els diccionaris  i el grup 6 ha col·locat les capses dels chroomebook.

Aquest  és el nostre començament del matí  de dijous. La classe ha quedat molt polida.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Revissa l'ortografia!