CEIP Guillem de Montgrí - Centre d'Educació Infantil i Primària - Ctra. Sta. Agnès s/n Sant Antoni de Portmany (07820) - Tel/fax: 971344818 - Eivissa - (Illes Balears) ceipguillemdemontgri@gmail.com
Per dubtes i suggeriments: mayteandres@ceipguillemdemontgri.com (Mayte Andrés)

dimarts, 16 de juny del 2020

Dimarts 16/06/20

Bon dia!

Tot i que avui en teoria no toca ciències naturals, m'agradaria compartir amb vosaltres un document amb les respostes del "passaparaula" de la setmana passada.

Molts de vosaltres em vau dir que ho teníeu malament per faltes d'ortografia (quan ja estàveu avisats  que havíeu de procurar escriure-les correctament), però així i tot algunes respostes no eren correctes. És un joc, la gràcia està en fixar-se en tots els detalls (si ho demana en masculí o femení, en singular o plural...).  En el següent document ho podeu revisar i aprendre aquelles que no sabíeu.



D'altra banda, us comparteixo un treball que ha fet la vostra companya Iris sobre la Guerra Civil Espanyola i que li fa molta il·lusió compartir-lo amb tots vosaltres.

És molt important que tingueu inquietuds i ganes per investigar i aprendre més sobre allò que us interessa. 😊😊

Gràcies Iris per compartir!




Per acabar us deixo un Break Out, espero que us agradi.


Bon dia!

Avui toca Educació Física però no us deixaré reptes sinó un joc interactiu perquè pugueu jugar en família:
https://view.genial.ly/5e73b3c24aba9c1b7b82bc6c/game-muevetef?fbclid=IwAR2wSKmum0xI3Abv5BgZxASfSaVeZWYXYn9TTakZQH3RZUUKAvRzn8Zlo08

i un vídeo meu per acomiadar-me de tots valtrus!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Revissa l'ortografia!