CEIP Guillem de Montgrí - Centre d'Educació Infantil i Primària - Ctra. Sta. Agnès s/n Sant Antoni de Portmany (07820) - Tel/fax: 971344818 - Eivissa - (Illes Balears) ceipguillemdemontgri@gmail.com
Per dubtes i suggeriments: mayteandres@ceipguillemdemontgri.com (Mayte Andrés)

dimarts, 2 de juny del 2020

Dimarts 2/06/2020


Bon dia nins i nines,
A continuació us deixo 4 reptes que us han proposat els alumnes de 5è i 6è per a realitzar durant aquesta setmana. Ja sabeu que em podeu enviar vídeos, fotos o qualque comentari al correu gmeducaciofisica@gmail.com , a l’instagram @sergio.efisica o a la vostra carpeta de Drive.

Buenos días chicos y chicas,
A continuación os dejaré una presentación con 4 retos que os han propuesto vuestros compañeros de 5º y 6º para ir haciendo durante esta semana. Ya sabéis que me podéis enviar vídeos, fotos o algún comentario al correo gmeducaciofisica@gmail.com , al instagram @sergio.efisica o en vuestra carpeta de Drive .

Repte 1: Canastiempo (Evolet 5è)
·  Material: 5 peluixos o altre objecte gran i tou, cistell i temporitzador.
·  Objectiu: Ficar els 5 peluixos dins el cistell en màxim 15 segons.
· Normes: Fer els llançaments amb una mà i a peu coix. Si és molt fàcil, podem allunyar el cistell.

Repte 2: Posar-nos un llibre al cap i sense que caigui ens hem d’acotar, tocar el terra i pujar sense que caigui el llibre.  (Vega 6è)

  •  5è i 6è: repetir  7 vegades

·   Repte 3: Botar a la comba (Lucía 6è) 
  • 5è i 6è: Fer bots durant 30 segons.

Variant: si no tenim comba o espai per utilitzar-la podem fer 10 bots a peu coix a cada costat d’una línea del terra.

Repte 4: Fer el llit. Es proposa fer el llit mentre cantem una cançó, si ens oblidem de la cançó ajudarem a fer una altra tasca de casa. (Lucía 6è)


SOCIALS:

Bon dia estimats i estimades!

Com la setmana passada molts de vosaltres em vau dir que us havia agradat l'activitat de les comunitats i províncies, avui farem dues coses diferents.

D'una banda farem una fitxa interactiva per veure si ja les teniu ben clares, o si encara les heu de repassar. I d'altra banda us deixaré enllaços a jocs com els de l'altre dia, però aquesta vegada per repassar els rius.

FITXA DE LES PROVÍNCIES Recordeu enviar-ho a gmprimaria6@ceipguillemdemontgri.com

Joc dels Rius: Hi ha alguns rius que no hem estudiat a classe, però mai és tard per aprendre. A la part de baix del mapa trobareu un menú que permet canviar l'opció de joc si voleu podeu posar "mostrar todo" per a conèixer els rius que encara no sabeu, i després ja ho torneu a posar en mode "localiza" per jugar. (vegeu a la imatge on està el menú)



JUGA


Recorda: Si no m'envies un correu explicant-me com t'han han anat els jocs dels Rius, no sabré si ho has fet, per tant contarà com a tasca no entregada.

Els que no ho heu fet, reviseu el que us vaig dir en l'entrada d'ahir. I aviseu-me per correu de totes aquelles activitats que aneu fent a partir d'ara. 

GRÀCIES!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Revissa l'ortografia!