CEIP Guillem de Montgrí - Centre d'Educació Infantil i Primària - Ctra. Sta. Agnès s/n Sant Antoni de Portmany (07820) - Tel/fax: 971344818 - Eivissa - (Illes Balears) ceipguillemdemontgri@gmail.com
Per dubtes i suggeriments: mayteandres@ceipguillemdemontgri.com (Mayte Andrés)

dijous, 28 de maig del 2020

Dijous 28/05/20

NATURALS

Bon dia a tots i totes!

Avui la tasca de naturals va sobre nutrició. Na Nieves us ha preparat dos activitats interactives amb Genially. La primera és un resúm interactiu on podeu trobar informació per repassar. (Recordeu que cada pàgina s'ha de desplaçar cap avall per acabar de veure la informació)


Una vegada llegit el resúm, podeu fer la segona activitat, que consisteix en un joc de memòria. No podreu respondre directament sobre el joc, així que haureu de posar les vostres respostes al DRIVE de ciències naturals. Us  recomano copiar la pregunta i la resposta, perque sigui fàcil identificar a què estau responent. En cas de no copiar la pregunta, caldrà donar una resposta completa per a que s'entengui a quina pregunta fa referència.

Fixeu-vos que no totes les respostes són iguals, en algunes tan sols heu de passar per sobre de la imatge i en altres haureu d'escriure vosaltres la resposta.

Aneu alerta que hi ha alguna pregunta amb més d'una resposta correcta!



I ja que parlem d'aliments... per qué no fem un esmorzar saludable i creatiu?

Us deixo exemples que han fet altres nens i nenes, per si us hi voleu animar.




Molts d'ànims i endavant!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Revissa l'ortografia!