CEIP Guillem de Montgrí - Centre d'Educació Infantil i Primària - Ctra. Sta. Agnès s/n Sant Antoni de Portmany (07820) - Tel/fax: 971344818 - Eivissa - (Illes Balears) ceipguillemdemontgri@gmail.com
Per dubtes i suggeriments: mayteandres@ceipguillemdemontgri.com (Mayte Andrés)

dilluns, 20 d’abril del 2020

Dilluns 20/04/20

Bon dia estimats i estimades!

Avui comencem el TERCER TRIMESTRE, espero que tots i totes hagueu pogut desconnectar i descansar un poc aquests dies, us ho mereixíeu molt. Ara amb piles noves i molts d'ànims ens toca seguir endavant.

Per començar vull compartir amb vosaltres els còmics que m'heu enviat, sou uns artistes! Feu click damant per veurel's millor.








A partir d'ara cada dia tindreu feina d'unes assignatures diferents. Aquí podeu veure el nou horari i també el trobareu al blog del centre.



Així doncs avui tindrem català, valors i religió.


CATALÀ: Reforç i ampliació del tema 7. En el mateix document teniu una part amb exercicis de reforç i una part amb exercicis d'ampliació. Podeu triar la part que considereu que us va millor a cadascú de vosaltres.



RELIGIÓ:

Activitats de 6è Valors humans i cristians: la santedat

Els alumnes de 6è que fan la matèria de Religió hauran de veure el següent enllaç, després una vegada hagen vist aquesta pel•lícula m’escriuran quins són els valors o els sentiments que pensen sobre la figura del sant.
Aquesta tasca que vos he comentat abans per favor, envieu-me-la mitjançant el següent correu electrònic que hi ha a continuació: mariajosejuansantamaria@gmail.com
VALORS
Molts d'ànims i endavant!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Revissa l'ortografia!