CEIP Guillem de Montgrí - Centre d'Educació Infantil i Primària - Ctra. Sta. Agnès s/n Sant Antoni de Portmany (07820) - Tel/fax: 971344818 - Eivissa - (Illes Balears) ceipguillemdemontgri@gmail.com
Per dubtes i suggeriments: mayteandres@ceipguillemdemontgri.com (Mayte Andrés)

dijous, 23 d’abril del 2020

Dijous 23/04/20

Bon dia!

Us deixo per aquí la feina de naturals d'aquesta setmana. Intenteu escriure la vostra resposta al document de ciències naturals de la carpeta que us vaig compartir. Recordeu que ho trobareu al Drive del vostre compte de Gmail de ceipguillemdemontgri.

Molts m'esteu dient que no sabeu posar els deures al document de Drive. Escriure-hi sabeu tots, perquè ho hem fet a classe. Per pujar fotos ho heu de fer així: Insertar - Imagen - Subir desde la computadora. 


Si no trobeu la carpeta compartida enviau-me un correu i us ajudaré. (Mireu primer en la pestanya de "compartidos conmigo"



Aprofito per recordar que podeu visitar el blog de l'equip de suport ( http://gmsuport.blogspot.com/ ), on hi podreu trobar recursos molt interessants.
 
DIA DE SANT JORDI

Per celebrar Sant Jordi, us deixem una obra de teatre. Si entreu en les webs de les biblioteques municipals, podreu trobar-hi una programació de conta contes en directe.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Revissa l'ortografia!