CEIP Guillem de Montgrí - Centre d'Educació Infantil i Primària - Ctra. Sta. Agnès s/n Sant Antoni de Portmany (07820) - Tel/fax: 971344818 - Eivissa - (Illes Balears) ceipguillemdemontgri@gmail.com
Per dubtes i suggeriments: mayteandres@ceipguillemdemontgri.com (Mayte Andrés)

dijous, 18 de novembre del 2021

Assemblea 18-11-21

Avui hem parlat del viatje de fi de curs. La classe de tercer ha tengut una iniciativa molt polida. Ahir varen venir la delegada i la subdelegada amb la seva tutora i ens varen dir que ens volien ajudar a aconseguir diners pel nostre viatge i, per això, tots portarien un euro per comprar-nos un boleto per la cistella de Nadal. Nosaltres ens varem comprometre a anar a la seva classe a explicar-los el viatge que voliem fer. Així que avui  hem fet un sorteig per triar dos respresentants que, a última hora, aniran a explicar el viatge. Na Sandra, la seva tutora, ahir ja ens va comprar boletos i avui també!





Al nostre viatge visitarem la Ciutat de les Arts i les Ciències i dormirem a l'oceanogràfic veient els taurons!  Possiblement també anirem a un museu i després a La Loma, a una granja escola que és a Alacant.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Revissa l'ortografia!