CEIP Guillem de Montgrí - Centre d'Educació Infantil i Primària - Ctra. Sta. Agnès s/n Sant Antoni de Portmany (07820) - Tel/fax: 971344818 - Eivissa - (Illes Balears) ceipguillemdemontgri@gmail.com
Per dubtes i suggeriments: mayteandres@ceipguillemdemontgri.com (Mayte Andrés)

dijous, 26 de març del 2020

Dijous 26/03/20

Bon dia!

Avui vull començar donant les gràcies a tots els que esteu participant en les activitats que se us proposen i enviant-nos coses. 

Pel que fa a l'enigma de les fruites que us vaig compartir dimarts, hi va haver una persona que va encertar la resposta! Enhorabona Íker! Per aquí us deixo la solució i també la dels mots encreuats de català.

Hi ha molt pocs alumnes que han participat en l'enigma (un/una dels quals no va indicar el seu nom, us animo a intentar-ho tots i totes en els propers enigmes!



















CATALÀ: Avui practicarem la comprensió oral. Heu d'escoltar l'àudio que teniu aquí i respondre al qüestionari que trobareu en aquest enllaç.  QÜESTIONARI
Podeu escoltar l'àudio fins a 3 vegades, i si podeu amb dos millor!




RECORDATÒRI: Per favor, aneu mirant les narracions que us vaig demanar el primer dia. Us he fet correccions i comentaris en el mateix document. Molts de vosaltres heu fet una redacció massa breu per un nivell de sisè. Quan estiguin acabades per corregir poseu "FI", així jo sabré que ja heu acabat.

També hi ha molts de vosaltres que no heu fet els qüestionaris de socials i naturals que us vaig enviar, per favor, si hi teniu algun problema feu-m'ho saber.

MATEMÁTICAS: os dejo dos problemas para recordar y reforzar los números decimales. Mandad vuestras respuestas por correo.


Para terminar,  vamos a intentar poder vernos las caras aunque sea algún día. Para ello vamos a probar que tal va la aplicación ZOOM, ya que permite más funciones. En caso de no funcionar, ya buscaríamos otras alternativas, no os preocupéis. 

Probaremos primero si funciona desde vuestros correos del cole. Os mandaré una invitación con un enlace en el que si pincháis, en teoría os tendría que dejar entrar en la reunión. Durante el día de mañana os mandaré las invitaciones y vamos a intentar vernos el viernes. ¿Qué os parece?


Un abrazo muy fuerte a todos

Maria



Hola a todos y a todas!!

Espero que ya hayáis acabado el trabajo de los deportes alternativos, para hoy os traigo el siguiente reto. Es bastante fácil pero se necesita tener bastante concentración.



Ya sabéis las direcciones a las que me podéis enviar vídeos.
gmeducaciofisica@gmail.com o a @sergio.efisica

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Revissa l'ortografia!