CEIP Guillem de Montgrí - Centre d'Educació Infantil i Primària - Ctra. Sta. Agnès s/n Sant Antoni de Portmany (07820) - Tel/fax: 971344818 - Eivissa - (Illes Balears) ceipguillemdemontgri@gmail.com
Per dubtes i suggeriments: mayteandres@ceipguillemdemontgri.com (Mayte Andrés)

dilluns, 30 de març del 2020

Dilluns 30/03/20


Bon dia al·lotets i al·lotetes!

Mireu quines granotes més boniques m'han arribat!

Vega
Judit
Rubén R
Iris














Na Vega fins i tot es va animar a fer el joc dels taps!

Què podem fer avui?

CATALÀ: heu d'anar mirant les correccions que us vagi fent de les receptes de cuina, i aquells que encara no me l'hagin enviat, poden continuar avui fent-la. 

A més us deixo una comprensió lectora per anar fent durant aquesta setmana. (M'heu d'enviar les respostes al correu electrònic gmprimaria6@ceipguillemdemontgri.com)



CIÈNCIES:  Els Objectius de Desenvolupament sostenible (ODS) són un conjunt d'objectius per a l'any 2030 per intentar acabar amb la pobresa, protegir el planeta i millorar-hi les condicions de vida. Els ODS es van aprovar a l'Assemblea de les Nacions Unides el 25 de setembre de 2015, per líders mundials de 193 països. Des d'aleshores, Nacions Unides dona suport i demana que governs de tot el món, empreses, organitzacions, escoles i persones de totes les edats i els orígens treballem plegats per aconseguir un món més just i sostenible el 2030.

Observeu la imatge dels Objectius de Desenvolupament Sostenible, si feu clic a l'enllaç podreu obtenir-ne més informació. N'heu de triar 5 i de cadascun escriure al menys dues o tres coses que podem fer per contribuir a aconseguir-lo. (Envieu-m'ho quan ho tingueu)


Molts d'ànims! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Revissa l'ortografia!