CEIP Guillem de Montgrí - Centre d'Educació Infantil i Primària - Ctra. Sta. Agnès s/n Sant Antoni de Portmany (07820) - Tel/fax: 971344818 - Eivissa - (Illes Balears) ceipguillemdemontgri@gmail.com
Per dubtes i suggeriments: mayteandres@ceipguillemdemontgri.com (Mayte Andrés)

divendres, 27 de març del 2020

Divendres 27/03/20

Hola classe de 6è!

Hem superat una setmana més, i avui tindrem l'oportunitat de veure'ns una estoneta. Ahir us vaig enviar un enllaç, que tan sols heu de clicar per unir-vos a la reunió.  Farem una prova a veure si ho aconseguim. 

Hora de la reunió: 11:00h


D'altra banda us deixo algunes cosetes per anar fent.

CATALÀ: Aquests dies a casa, ens permeten inspirar-nos i ser creatius. Anem a fer entre tots un recull de receptes de 6è. La tasca a fer és una recepta de cuina que hagueu fet alguna vegada o que us agradi. Recordeu que ha de tenir:

-Títol.
-Ingredients (Amb les quantitats, separat per guionets).
-Passes a seguir (Numerades).
-Dibuix o fotografia (opcional)

Quan me les aneu enviant, durant la setmana que ve, les aniré posant totes en un document i les compartirem al blog, per si algú s'anima a provar de fer-ne alguna a casa.

PLÀSTICA: Us animeu a fer una estoneta de papiroflèxia? Comparteixo amb vosaltres un vídeo per fer una granota saltarina, però es poden fer moltíssimes coses més. Podeu triar el que vulgueu, i m'enviau una foto. Les que vagi rebent les compartiré perquè els vostres companys puguin veure les vostres creacions (No és obligatori)

TUTORIAL RANA SALTARINA


MÚSICA:

Bon dia a tots i a totes!!

A continuació us deix un vídeo on us explic com acompanyar rítmicament la cançó "Run boy run". Esper que us agradi, i que us animeu a enviar-me com us ha sortit!!

Adreça: gmprimaria3@gmail.com

Clicau per accedir:

 

Una abraçada molt forta,
Alba. 


Bon cap de setmana!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Revissa l'ortografia!